Efektivní balení cestovní kosmetické taštičky

Hydratační krém i ten opalovací. Dále pak rtěnku, oční stíny i matný bronzer. Tohle všechno si chcete vzít s sebou na dovolenou. Jenže kufr není nafukovací! Jak to celé vyřešit? Jděte na to pragmaticky!

Termín odjezdu na dovolenou se blíží, proto už pomalu začínáte balit. A zase je tu klasické dilema – co si s sebou vlastně vzít? Když do kufru pečlivě naskládáte oblečení, zjišťujete, že volného místa příliš nezbývá. A to jste ještě nezačala „pakovat“ kosmetiku! Jak taštičku s pečujícími a zkrášlujícími produkty zmenšit na minimum, ale zároveň mít vše, co potřebujete?

Pragmatický přístup se vyplácí

Kam že to vlastně máte namířeno? Někam, kde je opravdu velké horko a vysoká vlhkost? Tak tady je hutný krycí make-up vážně zbytečný, proto ho dejte zpátky do šuplíku. Ostatně, v cílové destinaci se zřejmě dost zapotíte a převážnou většinu času pravděpodobně strávíte v moři nebo bazénu, což jsou podmínky, který tento produkt neustojí. „Při balení kosmetiky je důležité zaujmout pragmatický přístup a zohlednit místní podnebí,“ myslí si australská dermatoložka Kiandra Entwistle. Co dalšího vám pomůže?

Víceúčelová úspora

I australská kosmetička Emily Djamil ví, že v kufru je každý kousek místa drahý. A právě proto doporučuje víceúčelové produkty. „Rtěnka například může posloužit jako tvářenka a matný bronzer zase nahradí oční stíny,“ udává konkrétní případy tato specialistka. Co se týká hydratace, s tou pomůže hydratační opalovací krém – i ten je takový dva v jednom. Ochrání vás před sluncem a zároveň pokožku zvláční.

Nápad v podobě vzorků

Jistě jste si všimla, že spousta prodejců nabízí svým klientům testovací kosmetické vzorky. A ty jsou jaké? No přece malé a tedy i krásně skladné! I tudy může vést cesta, jak svůj cestovní zkrášlující arzenál výrazně odlehčit. Mimochodem, tyto vzorky se dají za pár korun koupit i na internetu, s rychlým dodáním u vás budou co by dup!

Zdroj: www.houseofwellness.com.au/beauty/guides/travel-makeup-bag






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat